Valle del Mis: Cascata della Soffia i Cadini de Brenton

Categorías Europa, Excursiones en Italia, Italia, Viajes

Arribem fins al Lago di Mis a través d’una carretera excavada a la roca, després d’uns quants foscos túnels, que ens comencen a oferir la imatge del llac a mà dreta, arribem al nostre destí. Plou i no podem gaudir de la panoràmica tot i que promet.

cadini

L’endemà la meteorologia no sembla gaire disposada a donar-nos una treva, així que quan ens cansem d’esperar a que pari de ploure, agafem els paraigües i ens acostem fins a la Cascatta di la Soffia. És un petit congost entre parets de roca i una petita cascada amb una passarel·la de fusta al damunt per a poder veure el salt d’aigua en tot el seu esplendor.

cascata-soffia

Reculem i ens acostem a Cadini de Brenton, un seguit de cascades i gorgs preciosos. El camí fins a les cascades està plè de salamandres, però plè, hem d’anar amb cuidado de no trepitjar-ne cap. El bebe està fascinat, últimament està molt interessat en els dinosaures i això és el més semblant a un dinosaure que ha vist mai. Així que para atenció a cada racó per a descobrir-ne un de nou.

cascata-della-soffia

Un cop a l’indret, evidentment sols, segurament per la pluja, gaudim del paisatge, pujo fins a dalt de tot per a no perdre’m cap toll i baixem fins a baix per a tenir la perspectiva del conjunt. Captivador.

cadini-brenton

Com que el temps no acompanya, no invertim gaire estona i tornem a la furgo.

Comença el camí de tornada pròpiament… fem parada a la Cova di Toirano per a despedir-nos d’Italia.

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.