trecimedilavaredo

Exhausts després de l’excursió al Llac Sorapis, dinem al Passo Tre Croci i posem rumb al Rifugio Auronzo, a 2.330 m. i des d’on demà farem la famosa ruta de Tre Cime di Lavaredo. De camí podem contemplar boniques postals, el llac Misurina primer i el llac Antorno després ens ofereixen una panoràmica difícil d’esborrar de les retines. Una preciositat, o no ?

lago-auronzo

lago-misurina

Paguem els 16 € de peatge pels 5 km que separen els llacs dels cims i aparquem sobre les 5 de la tarda al pàrquing habilitat a peus del Refugi Auronzo; el sol ja comença a caure, una hora més tard, ja no en queda ni rastre. El fred es comença a notar, així que ens refugiem a la furgo fins l’endemà.

Des de Auronzo.jpg

És dijous i el temps acompanya, així que ens abriguem i comencem el sender que ens durà fins al Rifugio Lavaredo, a rodejar els 3 cims fins al Rifugio Langalm i tornar fins al Rifugio d’Auronzo. Hi ha un tram amb força desnivell, la resta és assequible, tot i que amb neu i gel, augmenta el risc de patinades i caigudes, també va permetre al nostre fill gaudir de lliscar sobre la neu a cada rampa que trobava, en menys de 3 hores tornem a ser al punt inicial. Com que en principi el peatge et dona dret a 24h, no ens entretenim i baixem avall abans de que ens facin pagar suplement. Parem al Llac Antorno a dinar i tenim un petit ensurt amb la furgo. Sembla que perd gasoil, així que truquem a l’assegurança que ens facilita un taller a pocs quilòmetres d’aquí i anem a comprovar la gravetat de l’assumpte.

tre-cime

trecime

tre-cime-di-lavaredo

Un cop allà, els mecànics confirmen que no és greu i que podem tornar tranquil·lament fins a Barcelona, només que no omplim el dipòsit del tot perquè sembla ser que té un petit forat a la part de dalt i quan és ple, vessa. Els mecànics, un 10, ens ho miren de seguida, truquen a una companya que parla castellà per a que ens tradueixi i no ens volen cobrar ni un duro, evidentment no ho van aconseguir, estàvem realment agraïts, després de l’alegria de saber que no era res greu que ens impedís acabar de disfrutar del viatge! Dona gust trobar gent així pel camí.

Seguim en ruta doncs fins al Vall di Mis, i comencem a tancar el cercle i a emprendre la tornada, però això us ho explicaré al següent post 😉

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.