Selva di Val Gardena és un poble de postal, casetes de fusta repletes de flors, gespa d’un verd encisador i les muntanyes blanques de fons… però tot això no ho descobrirem fins demà. Ara és negra nit i neva considerablement, aparquem davant de l’església en un aparcament que indica màxim 90 minuts i dormim amb la calefacció ‘on fire’.

parco-giochii

L’endemà ens llevem amb un dia força esplèndid després de la nevada, ens acostem a l’oficina de turisme (on hi ha free wifi) i al panificio. Esmorzem amb unes vistes magnífiques dels primers blocs de pedra nevats de fons i enfilem fins a la part més alta del poble on estacionem la furgo per a començar la ruta entre avets blancs.

selva-di-val-gardena

El bebe està emocionat amb tanta neu, només se sent el soroll de la neu sota les nostres botes, es dedica a moure branques i a fer caure la neu que hi ha acumulada, a fer boles amb el seu pare i a buscar esquirols. En veiem uns quants que corren amunt dels arbres quan ens detecten. La Lüa també xala de valent, li encanta rebolcar-se a la neu… Seguim el sender fins al Rifugio di Juac a 1.905 m. i dins del Parc Natural Puez Odle. Després continuem direcció al Rifugio de Stevia però els esquirols ens distreuen del nostre objectiu i acabem fent un fora pista darrere els petits animalons. Així que abans de perdre l’orientació, tornem al camí i el desfem per evitar ensurts.

Ref.Juac.jpg

Després de dinar, anem al parc infantil de Selva, una meravella, tant de bo tinguessim aquí aquests parcs naturals, el bebe aprofita cada minut al màxim en aquest fantàstic parc.

Selva Parco.jpg

Abans de que es faci de nit, ens dirigim al Passo Falzarego. El paisatge durant tot el camí és de postal. Podries passar hores admirant aquesta meravella. Tenim molta sort i podem veure inclús cérvols entre la neu. Increible.

Selva - Fazarego.jpg

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.