Passo Falzarego – Rifugio Lagazuoi

Categorías Europa, Excursiones en Italia, Italia, Viajes

Arribem al Passo Falzarego a 2.105 m. ja de nit, així que aparquem i demà serà un altre dia. La calefacció s’atura de matinada i quan em desperto el termòmetre marca a dins – 5.4° Quina rasca! La torno a encendre i espero que es despertin els meus homes. Aquesta nit sí que ha nevat de valent! El paisatge a fora és al·lucinant. Espero que els pneumàtics d’hivern facin la seva funció perquè el terra del pàrquing està completament blanc.

passo-falzarego

furgo-lagazuoi

Esperem que el sol pugi una mica en un cel completament blau i comenci a escalfar per a sortir de la furgo. Decidim agafar el funicular que et puja fins al Rifugio Lagazuoi a 2.752 m. Salva un desnivell considerable i des de dalt t’ofereix unes vistes magnífiques. Quina sort hem tingut. La boira i els núvols ens han respectat i podem gaudir de la panoràmica. Que petits ens sentim aquí dalt. Caminem una mica per veure els 360° disponibles i ens endinsem en un dels túnels construïts durant la guerra per a esbrinar com devia ser aquella època.

Lagazuoi.jpg

La neu ens impedeix fer tot el recorregut de baixada a peu, la noia del telefèric diu que hi ha massa neu i que no és segur anant amb el bebe, així que molt obedients, ens conformem amb un petit tastet.

passo-falzarego

furgo-lagazuoi

Després de l’experiència tardem una estona a acondicionar la furgo per a seguir ruta. Els vidres estan completament glaçats, té estalactites per tot arreu i és impossible conduir així.

La següent parada ens porta fins al Passo Tre Croci (1.805 m.), des d’on comença l’excursió prevista per demà. Aprofitem la tarda per fer un tomet entre el bosc mentre hi ha llum solar i a dormir.

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.