Crec que definitivament aquest estiu ens abonarem a La Garrotxa… Aquesta vegada hem tornat a la Vall d’en Bas per a descobrir la Mina dels Bandolers.

Furgo-MinaBandolers.jpg

Divendres vam conduir fins a Hostalets d’en Bas, on vam sopar davant d’una posta de sol entre cingles i blat de moro. Vam dormir plàcidament gràcies a la agradable temperatura de la zona i dissabte al matí vam enfilar el camí ral que va de Vic a Olot per a conèixer la mina.

El sender és costerut i pedregós, gens fàcil per a les cames d’un menut de 3 anys, però va aguantar més de 4 hores caminant, més de 12 km amb un desnivell considerable…

Quasi a la Font de les Marrades, sota el Grau d’Olot, vam trobar una parella despistada que no localitzava l’accés a la mina, així que vam fer la descoberta plegats.

La mina és una esquerda a la roca d’uns 50 metres de llarg, 1 metre i mig d’ample i fins a 4 de fondària. Una aventura per als infants que poden fer volar la imaginació a través de les llegendes de bandolers que envolten aquest peculiar indret.

Per a tornar es pot seguir el torrent del Puig, però veient que baixava completament sec tot i les plugues de les últimes hores, vam decidir recular pel mateix camí.

Furgo - Mina Bandolers.jpg

 

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.