Sta. Magdalena del Mont pels ganxos nous

Categorías Excursiones en Catalunya, Girona

Havia vist algunes fotos dels trams equipats de la ruta i sense més informació hem tornat a La Garrotxa per a gaudir d’aquesta aventura…

Furgo-GanxosNous.jpg

No seria una ruta típica per a fer amb nens tan petits, però d’això ens en vam adonar tard… jejej

Dormim al nostre camp base de La Garrotxa, som 4 furgos en total i, a primera hora, ens desplacem fins a Joanetes, aparquem i comencem a caminar direcció Sta. Magdalena del Mont per on es pot arribar fins al cim del Puigsacalm, que encara el tenim pendent.

https://www.instagram.com/p/BUQzGpsg-cu/?taken-by=furgoyporteo

La pista puja vertical i en alguns trams hi ha grapes per a facilitar l’ascensió, les vistes són impressionants durant tot el recorregut, ja que s’enfila a més de 1.300 metres amb un desnivell de 831 metres.

Furgo - La Garrotxa

Arribem al Puig del Soi amb les imponents parets verticals davant, comencem a intuir la canal per on haurem de pujar mentre les rapinyaires ens sobrevolen expectants.

Furgo - Ganxos Nous.jpg

https://www.instagram.com/p/BUJCT7UgSpi/?taken-by=furgoyporteo

Comença el tram dels ganxos nous, on els grans disfrutem de valent i els petits, tan el bebe com la Lüa no les tenen totes. El peque encara no ho disfruta, va tenir un moment de por però al preguntar-li si vol tornar enrere diu que no, que vol arribar fins a dalt. Així que poc a poc, guiant molt cada pas i amb molta precaució i prudencia, anem prenent alçada i superant reptes.

Furgo-Ganxos Nous.jpg

Un cop a dalt, al costat de l’antena parabòlica que es veu des de l’inici del túnel de Bracons, que des de baix ens fa adonar de la gesta, recuperem forces amb un mos i tornem a baixar pel mateix camí, la baixada és més ràpida i les vistes magnífiques.

Han sigut 4 hores i mitja força exigents, cada dia ens sorpren més 🐒

Enllaç a Wikiloc amb tots els detalls de la ruta

Somos una familia con un niño de 9 años y dos perritas que adoran bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.