Aquest cap de setmana hi havia partit al Camp Nou, això vol dir que ens haviem de quedar a Barcelona. Tot i així, vam decidir passar la nit de divendres fora i fer una excursioneta dissabte al matí per una part del Parc del Montseny que encara no coneixiem.
Vam decidir anar a Gualba, que està a prop i oferia una ruta prou interessant al Gorg Negre i al Salt de Gualba. Així que vam carregar la furgo i cap allà. Divendres a la tarda després de fer una passejadeta pel poble i per la riera, coberta de fulles de la tardor, el paissatge per aquesta època està tan esplendit… i de pujar i baixar mil vegades als tobogans i gronxadors del parc infantil, vam aparcar la furgo al centre del poble i vam dormir allà mateix sense problemes.
Dissabte al matí vam anar fins al Parc Mediambiental (antiga propietat del Racc) des d’on voliem començar la ruta, però ens van advertir que hi havia batuda de porcs senglars i que per precaució no era recomanable fer l’excursió sencera. Així que ens vam haver de conformar en fer només la part del Salt de Gualba. Vam fer-la completament sols, gaudint del paissatge i de cada racó, tot i que al tornar, semblaven les rambles, estava a tope. És una ruta fàcil, sencilla i curta, però sempre és millor que quedar-se a casa, fugir de la city s’agraeix…

Furgo21

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.