El pont de St. Joan vam decidir passar-lo al Montseny, tan aprop i tan desconegut…

La primera nit la fem a l’entrada de l’espai natural, a Fogars de Montclus, tranquil i ideal per anar amb nens, té zona de picnic i parc infantil amb gespa.

Al matí ens desplacem a fins a Fontmartina per a fer la primera excursió, el Sot de l’Infern, és una ruta molt asequible i prou interessant.

Després vam anar a la població pròpiament dita de Montseny on vam prendre un gelat exquisit i vam aparcar la furgo a l’Area d’Esbarjo La Guardiola, camp base per a diferents excursions per la zona. La primera va ser al Roc Perer, la següent la vam dedicar a L’Empedrat de Morou i al pantà de Sau i per últim vam pujar al Turó de l’Home.

Furgo57Finalment vam marxar cap a Viladrau on vam dinar a la plaça del poble i després d’observar l’Area d’AC i no veure-ho massa clar (no hi havia ni una ombra i hi ha una pendent pronunciada per accedir-hi), vam decidir provar la de St.Hilari Sacalm, que quedava molt a prop. Aquesta ens va agradar més i vam passar la nit allí. El dia següent ens el vam prendre de calma i relax a la piscina municipal. Tot i que el peque no va posar ni un peu a l’aigua… serà perquè estava glaçada?

Somos una familia con un niño de 7 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.