Parc Animalier des Angles

Categorías Excursiones en Francia

Després de la ruta per les Gorges de la Carança, ens dirigim cap al Llac Matemale on passarem la nit.

Furgo-LacMatemale.jpg

L’entorn és magnífic així que gaudim de la tranquil·litat de la riba i dormim sense incidències.

Furgo - Lac Matamala

L’endemà al matí, ens acostem fins al Pla del Mir a 1.800 metres on no hi ha ningú. Som dels primers d’entrar al Parc i seguim el recorregut groc que són 3’5 km que s’endinsen dins un preciós bosc on hi viuen els animals en semi-llibertat.

ParcAnimalier LesAngles.jpg

El sender es fa entretingut i és divertit anar en silenci per a poder observar als animals al seu habitat, tot i que és difícil fer-li entendre al bebe que els animals no ens estan esperant, que ells viuen allà i som nosaltres els que hem d’afinar la vista per a trobar-los entre arbres i roques.

L’espai és preciós, segurament el millor que hem visitat d’aquest tipus i la majoria d’animals tenen espai suficient per a córrer i saltar tot el que vulguin en el seu entorn natural habitual.

Parc AnimalierLesAngles

La pitjor part se l’enduen els animals més salvatges, llops, linx i ossos, que tenen un espai molt reduït tenint en compte les seves necessitats.

ParcAnimalierLesAngles

Després de la dosis d’animalons tan apreciada pel nostre fill, anem cap al Llac de Calbet a dinar. Dinar en un entorn com aquest no té preu, s’hi està de vici, així que allarguem la sobretaula gaudint dels jocs dels peques.

Furgo-LacCalbet

A la tarda però tenim altres plans previstos, així que recollim la paradeta i ens dirigim a La Grotte de Fontrabiouse. Però això us ho explicarem al proper post.

Somos una familia con un niño de 9 años y dos perritas que adoran bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.