Collet Roig, Estana

Divendres a la tarda vam conduir fins a Estana, un petit poble de La Cerdanya passat Montellà, on ja havíem estat al nadal del 2014. Vam aparcar la furgo passada la vila al Coll de Pallers i vam gaudir d’una posta de sol de cine. La lluna plena va acabar d’arrodonir la nit, la seva llum il·luminava tot el Cadí nevat, una panoràmica de postal.

Furgo-Estana.jpg

L’endemà al matí amb la intenció d’arribar al Prat del Cadí vam començar a caminar pel Parc Natural del Cadí Moixeró, el camí estava completament gelat i dificultava molt el pas sense raquetes, vam pensar seriosament avortar missió perquè era realment perillós, però poc a poc el gel va anar deixant lloc a la neu i el sol va anar desfent el rierol que baixa pel mig del sender i vam seguir ascendint.

Furgo-Cadí.jpg

Vam arribar al Collet Roig i des d’allí encara faltava un quart d’hora fins al Prat però el bebe ja estava cansat de caminar per la neu i malgrat el meu pesar, vam haver de fer marxa enrere. La tornada va ser divertidíssima per a ell, va aprofitar el gel per a tirar-se per la muntanya com si fos un tobogan i va lliscar més per terra que mai!

furgo-estana

L’excursió sembla ser que està indicada per a nens i que hi ha poc més d’una hora fins al Prat, no va ser el nostre cas, el desnivell és important i tot i que el nostre fill està acostumat a caminar per la muntanya, es va cansar abans d’arribar al destí.

furgo-colletroig

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s