Ponis i Cavalls

Al bebe, com als seus pares, li encanten els animals, feia dies que demanava de pujar a dalt d’un cavall i aquest dissabte vam anar a passar el matí a l’hípica Can Caldés de Sant Cugat. Per 5 € els nens poden pujar durant 15 minuts a dalt d’un poni.

Vam començar acariciant a l’animal per anar agafant confiança i un cop a dalt, als 10 minuts ja volia baixar, així que va ser breu però una nova experiència viscuda de sensacions úniques, molt beneficiosa per al seu aprenentatge com explica detalladament Aguamarina (De mi casa al mundo) aquí. La resta del matí vam estar fent una volta dins de l’hípica observant nenes i cavalls, com els cuiden, com els pentinen, com els hi donen el menjar, com els mimen…

Furgo y Porteo - Ponis

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s