Moianès

Aquest cap de setmana per a seguir agafant ritme, ens hem acostat al Moianès. Divendres vam recollir al bebe amb la furgo i vam anar cap a St. Quirze Safaja. Vam fer el petit passeig fins a la Bauma de l’Espluga, però com que només hi baixava un rajolí d’aigua, havia perdut l’espectacularitat… Vam seguir amb la furgo fins a Monistrol de Calders, on vam aparcar i dormir. Al dia següent al matí vam anar a passejar per la Riera de Golarda on hi ha els gorgs blaus. Aquesta vegada la que més va disfrutar va ser la Lüa, li encanta ficar-se al riu i vam estar una bona estona jugant a l’aigua, tiranr pals i pedretes. A la tarda vam caminar una mica pel poble i cap a casa, diumenge de descans. Solet i terrasseta, que tampoc està malament. Furgo-Moianès

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s