Roadtrip pels Pyrénées Orientals

Categorías Europa, Francia, Roadtrips, Viajes

pyrenees.jpg

Aquesta vegada hem anat als Pirineus Orientals per a exprimir una mica més aquesta preciosa zona.

Amb el sobrenom de La Cerdanya francesa, té molts atractius per a passar-hi uns quants dies…

Aquesta és la ruta que hem fet, us aniré donant detalls en els propers posts:

  • Les Gorges de la Carança

Què podem dir que no s’hagi dit ja, hi hem tornat perquè és una de les nostres rutes TOP, i ho segueix sent, és una meravella, ho té tot, passarel·les, ponts, camins exposats… i no està massificat com Mont Rebei! Què més es pot demanar?

20170506_105140_

  • Parc Animalier Les Angles

S’han d’anar combinant activitats atractives per a tots els membres de la família, així que aquesta la vam triar pel més menut. Al peque li encanten els animals i és una manera d’apropar-s’hi d’una manera més respectuosa, és un parc on viuen en semi-llibertat, un dels millors que hem visitat, en el què es fa un recorregut d’uns 3’5 km dins del bosc i vas observant animals en el seu habitat natural.

Animalier

  • Grotte de Fontrabiouse

Ja sabeu de la nostra predilecció per les coves, havent-n’hi una tan a prop, no podíem ignorar-la! Així que ens vam endinsar en les profunditats de la terra amb visita guiada particular. Exquisit.

Grotte

  • Lac de les Bouillouses

Tenia moltes ganes d’explorar aquesta zona i no m’equivocava, és magnífica. I aquesta una bona època per acostar-s’hi, encara queda neu però la primavera ha esclatat i els colors són fantàstics. L’accés fora de temporada alta és pràctic i des de dalt, a 2.000 metres d’alçada hi ha varies excursions interessants.

Bouillouses

  • Etangs dels Equits

No era la ruta que tenia pensada per a fer, però la noia del punt d’informació ens va dir que la meva opció encara tenia molta neu i els llacs encara estaven completament congelats i que era millor fer aquesta i, va ser una bona elecció. És una ruta preciosa que recorre 4 estanys en uns 6 km de bosc encisador.

Euits

  • Bains termals de Llo

Per acabar la part francesa, ens acostem als banys termals de Llo a reposar energies. Piscina a l’aire lliure a 35°, una meravella.

20170508_173457_

Us deixem un video amb una petita mostra del què han sigut aquests dies:

I aquí teniu el mapa amb les zones que hem explorat:

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.