Passo Tre Croci – Llac Sorapis

Categorías Europa, Excursiones en Italia, Italia, Viajes

Ja dimecres ens despertem al Passo Tre Croci també amb un cel blau i un sol radiant, tot i que hi ha restes de que a la nit ha nevat. Agafem provisions, ja que la ruta d’avui serà durilla i cap amunt. Seguim el sender 215 cap al Llac Sorapis.

Lago Sorapis.jpg

La primera part transcorre per dins el bosc, hem de creuar algun tram glaçat que posa a prova el nostre equilibri, el desnivell es comença a notar i el bebe demana una pausa per a descansar. Les vistes són magnífiques, però hem de continuar camí. Comença el tram de congost, amb un precipici a l’esquerra compensat per cordes metàl·liques a mode de passamans. Després ve un tram d’escales que ajuden a salvar un bon desnivell i segueix el congost per un camí estret excavat a la roca de les parets. El bebe s’entreté trencant les estalactites de l’aigua que cau per les parets i queda congelada abans d’arribar a terra. El paisatge és encisador, cada vegada hi ha més neu.

furgo-lagosorapis

lagosorapis

Hi ha unes últimes escales metàl·liques i ja s’arriba al Rifugio di Vandelli a 1.926 m. i a 4 passes del bellíssim Llac Sorapis, famós pel color de la seva aigua, d’un turquesa atípic, que el glaç i la neu que hi ha al damunt ens impedeix veure. Quina llàstima. Ens quedem amb les ganes, potser serà un bon motiu per a tornar-hi en una altra època. Això sí, gaudim del paisatge gèlid del moment sota un sol radiant. L’indret és preciós. Ens aturem a menjar una mica per reposar forces i contemplar la naturalesa, han sigut 2 hores i mitja de pujada i encara queda la tornada.

furgolagosorapis

lago-sorapis

Finalment arribem a la furgo passades 4 hores, esgotats però satisfets. El camí és espectacular, 100% recomanable.

Després de dinar posem rumb a las Tre Cime di Lavaredo, però això us ho explicaré al proper post.

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.