Explorant el Pirineu en família, Añisclo, Pineta i Gerber

Categorías Excursiones en Catalunya, Excursiones en Huesca, Lleida, Roadtrips

A principis de juny teníem pont i vam aprofitar per a tornar al Pirineu Aragonès. És una zona que també ens encanta i encara tenim molts indrets per a explorar.

Furgo-Gerber.jpg

El primer dia vam visitar el Cañón de Añisclo, vam fer la petita ruta que volteja l’Ermita de San Urbez fins al Salt d’Aigua del Molí d’Aso.

Seguint al Pirineu aragonès, després ens vam acostar a Escuaín on volíem fer una ruta molt interessant però la pluja no ens va donar treva i ens vam haver de conformar amb un petit tomb pels miradors que envolten aquesta vila.

Escuain.jpg

La següent parada va ser a un lloc molt especial per a nosaltres, la Vall de Pineta, ens té enamorats aquest paisatge, no ens cansaríem mai d’admirar-lo…

A continuació vam anar fins a la zona del Pirineu de Benasque, on també volíem fer una ruta que vam haver de cancel·lar a mig camí per la pluja…

Benasque.jpg

Era hora de començar a tornar, així que vam creuar cap a Catalunya i passant per Vielha, ens vam aturar a la Vall de Gerber, un altre TOP entre les nostres preferides per a finalitzar aquest petit #roadtrip.

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.