Anem a aparcar a l’Àrea Recreativa del Pont de St. Joan, on l’última vegada estàvem sols i, quin desastre, estava a tope, nosaltres buscant tranquil·litat i al pàrquing no hi cap ni un vehicle més…

Furgo - Empedrats.jpg

A mida que es va fent de nit, els cotxes marxen i només queden les furgos, finalment dormim 4 campers, que no fan gaire xivarri.

L’endemà al matí, acostem la furgo a La Salle Natura, on aparquem a un marge del camí perquè també està a tope, les altres dues vegades que vam venir, primer per conèixer les Fonts de l’Adou i l’altra per a descobrir el Bullidor de la Llet i la Via Nicolau, no hi havia absolutament ningú! Com es nota que és estiu! Aparquem i comencem a caminar pel mateix camí que porta al Bullidor, però aquesta vegada agafem el sender de la dreta que porta als Empedrats. Quan les parets de pedra comencen a engolir-nos, ens adonem que estem arribant a aquest bell indret. No baixa massa aigua, però suficient per a gaudir del salt.

Furgo-Empedrats,Bagà.jpg

Estem una estoneta tirant pedres i pals i observant com marxen riu avall… Finalment donem mitja volta i tornem enrere. Com que l’altra vegada el Bullidor de la Llet estava completament sec, ens desviem per a tornar-lo a veure, per si aquesta vegada tenim més sort, no és el cas, baixa una mica d’aigua però no és espectacular. Si heu de triar, en aquesta època, és molt millor la ruta dels empedrats.

Furgo-BullidorLlet

Reculem de nou i fem el camí de tornada fins a la furgo, aquesta zona ja la tenim ben exprimida.

Somos una familia con un niño de 5 años y una perrita que adora bañarse.
Nos encanta salir en furgo, el contacto con la naturaleza y descubrir juntos tierras lejanas... ¿nos acompañas?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.